Hoe kunnen we elkaar verder helpen?

Directie

ITHEC is in 2002 opgericht door haar huidige Algemeen Directeur / Managing Director Ed Crayé. Vanaf 2006 is ons prachtige pand te Utrecht betrokken. Reeds meer dan 15 jaar is ITHEC gestaag gegroeid en heeft jaar in jaar uit haar expertise, klantenbestand, omzet, winstgevendheid en bestaansrecht kunnen vergroten.

Per juni 2012 is een holding structuur geïmplementeerd en zijn alle activiteiten en verplichtingen van de oorspronkelijke onderneming ITHEC ICT De Meern B.V. overgedragen aan en ingebracht in de nieuw opgerichte werkmaatschappij ITHEC ICT B.V. van waaruit wij heden al onze activiteiten ontplooien. Het management wordt versterkt met onze ervaren back office managers en managing consultants opdat wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen.

Wij zijn trots op onze gezonde financiële positie en met de directie als enig aandeelhouder is ITHEC in staat volledig onafhankelijk haar eigen no-nonsens koers te varen. Wij kunnen zo niet alleen onze medewerkers, partners en klanten continuïteit bieden in tijden waar dat voor veel bedrijven zeker geen vanzelfsprekendheid is, maar kunnen bovendien kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel houden. Dit past bij ons, ook bij u?

Mocht u meer van ons willen weten, bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen! Wij maken graag tijd om verder kennis te maken met u!

Met waardering voor het bezoek aan onze site en hartelijke groet,

Directie

Ed Crayé

Algemeen Directeur / Managing Director